Termékek Menü

Shotgun szivacslövő nagy pisztoly

Shotgun szivacslövő nagy pisztoly Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.490 Ft (1.961 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 421452
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Import

Célozz és tüzelj az izgalmas Air Gun fegyverekkel.

Szállítási díj: 999 Ft
Menny.:db
További képek
Leírás és Paraméterek
Kedvezményes termékek hihetetlen áron

Készülj, mert indul a háború! Itt a fantasztikus Air Gun /SRNT szivacslövő, amivel biztosan célba találsz. A könnyű fegyver kis helyet foglal, de garantáltan pontosan találod el vele a célt.2013 év játék világslágere (az USA TPG adatbázisa alapján) a legjobb ár/érték arányú termékek között .Ezt a listát a legnagyobb adatbázis alapján állítják össze melynek magját a tudatos vásárlók klubja adja.

Tüzelj az ellenfelekre, és hagyj nyomot rajtuk. Az Air Gun különleges, tapadókorong végződéssel ellátott szivacslövedéke találat esetén megtapad a céltáblán, így mindig látható lesz a találat. A szivacs lövedék nem üti meg a gyerekeket így biztonságos játék a harcos gyerekek számára.

Célozz és tüzelj az izgalmas Air Gun fegyverekkel.

Kétkezes légsűrítéses puska. Alul táras automata 6 tölténnyel ellátott puska. Feltöltéskor a hüvelybe csúsztatott szivacslövedékeket egymás után rakja be a tárba. A tárat egy biztonsági rugós retesz tartja a pontos helyén. A ravasz meghúzásakor és a lövedék kirepülésekor kattanó hanghatás hallatszik, mely növeli a használati élményt. Felhúzáskor a töltény egy hüvelyből kerül a csőbe . A hüvely a következő be tárazásnál kirepül. Figyeljen oda hogy a felhúzást határozott törésmentesen végezze mert különben nem repül ki a hüvely. Csak abban az esetben tudja meghúzni a ravaszt, ha a felhúzó kar pontosan belesimul  a puskatus vájatába.

Hihetetlen kedvezmények, akciók várják Önt az oldalunkon. Folyamatosan bővülő árukínálattal várjuk Önt!

Raktárkészlet