Termékek Menü

Paradicsompaszírozó

Paradicsompaszírozó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.290 Ft (1.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 999925
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: GardenMaster
Paradicsompaszírozó
Szállítási díj: 999 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek
Kedvezményes termékek hihetetlen áron

Anyag összetétel:  - műanyag tartószerkezet, szilikonos műanyag ház, kemény szilikon tartalmú bakelitszerű orsó és a passzírozó rostély króm lemez!

Daráló méretei: - magasság: - teljes magasság: - 34 cm
                                          - adagoló tölcsér: - 7,5 cm
                                          - tartószerkezet: - 21,5 cm
                       - átmérő: - adagoló tölcsér: - 13 cm
                       - hosszúság: - orsó: - 16 cm
                                          - passzírozó rostély: - 11 cm
                                          - hajtókar: - 16,5 cm
                       - rögzítő szerkezet maximum nyithatósága: - 3 cm
                       - tömeg: - 080 kg

Paradicsom befőzés recept

Elkészítés:
Az érett paradicsomot megmossuk, szárát leszedjük, a zöld vagy hibás részeket kivágjuk, és nyersen áttörjük. A levet 15-20 percig forraljuk, majd előmelegített üvegekbe töltjük, lekötjük, és száraz gőzbe rakjuk. Készíthetjük úgy is, hogy a paradicsomot darabokra tördelve megfőzzük, áttörjük, és levét sűrűre beforralva öntjük az üvegekbe. Ha az üveg tetejére kb. 2 ujjnyi szalicilos vizet öntünk, nincs szükség gőzölésre. Használat előtt a szalicilos vizet leöntjük.

Paradicsom lé eltevése főzés nélkül

A megmosott, nyers paradicsomot ledaráljuk, átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a szalicilt. Jól elkeverjük, 1-2 órát állni hagyjuk, közben megkavargatjuk. Ezután üvegekbe öntjük, és azokat légmentesen lezárjuk. Tipp: Egy kis őrölt fekete borssal, bazsalikommal vagy oregánoval és sóval megbolondíthatjuk!

Hihetetlen kedvezmények, akciók várják Önt az oldalunkon. Folyamatosan bővülő árukínálattal várjuk Önt!

Raktárkészlet