Termékek Menü

Forgótáras szivacslövő pisztoly 12db tölténnyel

Forgótáras szivacslövő pisztoly 12db tölténnyel Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 213123
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Air GunKészülj, mert indul a háború!

Itt a fantasztikus Air Gun /SRNT szivacslövő, amivel biztosan célba találsz.


Szállítási díj: 999 Ft
Menny.:db
További képek
Leírás és Paraméterek
Kedvezményes termékek hihetetlen áron

Készülj, mert indul a háború! Itt a fantasztikus Air Gun /SRNT szivacslövő, amivel biztosan célba találsz. A könnyű fegyver kis helyet foglal, de garantáltan pontosan találod el vele a célt.2013 év játék világslágere (az USA TPG adatbázisa alapján) a legjobb ár/érték arányú termékek között .Ezt a listát a legnagyobb adatbázis alapján állítják össze melynek magját a tudatos vásárlók klubja adja.


Tüzelj az ellenfelekre, és hagyj nyomot rajtuk. Az Air Gun különleges, tapadós X borítással ellátott szivacslövedéke találat esetén megtapad Air Gun mellényen, így mindig látható lesz a találat. A szivacs lövedék nem üti meg a gyerekeket így biztonságos játék a harcos gyerekek számára.
Célozz és tüzelj az izgalmas Air Gun fegyverekkel.

A szettről:

Egy SHOOTER fegyver mely lehet egy illetve kétkezes is. A forgótár 5 db szivacslövedék befogadására képes. Könnyű, gyors felhúzhatósága miatt alkalmas a lövedékek sorozatlövésére. A ravasz kis ellenállású ezért garantált a pontos célzás és találat. A betárazást megkönnyíti a forgótár kibillentését rögzítő nyomógomb melynek használatával a töltények egyesével betölthetők a tárba .A ravasz meghúzásakor és a lövedék kirepülésekor erős kattanó hanghatás hallatszik ,mely növeli a használati élményt. 12 db lövedékek tartozik a csomaghoz

Hihetetlen kedvezmények, akciók várják Önt az oldalunkon. Folyamatosan bővülő árukínálattal várjuk Önt!

Raktárkészlet